kawan baik cikparo! TEKAN...

Saturday, July 30, 2011

Love Couple

salam berblogging..

alkisah al jebon..
apabila BFF cik paro request buat felt yang beliau bagi tajuk "love couple"
suka hati dia je..

Beliau jatuh hati bila beliau terlihat atau terjumpa "love couple" dari kawan beliau..

yang ini
-
-
-
-
-
-
-
-
-

bukan-bukan
ini aishah budak comot..

-
-
-
-
-
-
-
-
yang ini baru betul..

sempena majlis perkahwinan kawan beliau..
sangat cantik kan..

then, dia request nak buat sebijik macam tu,

"kite nak sebijik macam tu la my dear fara"

" no lah..kite buat design baru ok!xmau tiru-tiru orang..i will try!"

maka terhasillah....
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
TARA>>>>
tak siap lagi..



hampir siap


DONE!

hasil research cik paro dan terhasillah love couple ni!
cantik x??
cakaplah cantik!!

nota kaki: lepas ni nak kena designkan my big brother punya request..baju stetoskop..sampai sekarang cik paro dalam mood blur...



7 comments:

bunbun said...

eh cantiklaah! cik paro jahit or gam je felt tu?

kisah cik paro said...

yg kat atas tu just gam je...
tepi-tepinya baru jait...

ILA HonEyBuNNy said...

cantikkkk...

sula la..dah la warna pink...like it..

kisah cik paro said...

ila: tq ila..

SimplySeoul said...

cantikk bleh buat gift..

kisah cik paro said...

simply: tq!memg boleh pun..

PeRmAtA bIrU said...

cantiknya.. buat sendiri erk.. kreatif lah..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...