kawan baik cikparo! TEKAN...

Monday, October 31, 2011

Master Chef Malaysia

Hai semua..

Sekarang cik paro sedang "gila" menonton rancangan Master Chef Malaysia.Rancangan di siarkan di ASTRO.Kat rumah cik paro tak de ASTRO. Ni pun dapat tau bila pernah menonton di rumah kakak. So, cik paro menontonnya melalui laman web MASTER CHEF MALAYSIA.


Sungguh kagum dengan kebolehan mereka. Tak sabar rasanya nak tengok siapa yang bakal merangkul Master Chef Malaysia yang pertama. Rasanya season akan datang nak join la. Layak ke?


Ada sesiapa yang berminat menontonnya?

6 comments:

cinnamon.com said...

saya pun suka..

Gen2Merah said...

dulu saya minat giler ngan Masterchef US tu.. skrg dah berada kat Malaysia... saya pun tengah usaha nak follow up rancangan ni tapi salu saja terlepas akibat kesibukan.. huhu

Nida said...

olorrr... sedihnya tak dapat tonton...sobsobsob

cik pika said...

huhuhu.. jom msuk cik paro.. cik pika pon nk join gak ni.. tpi chef to masak megi je la.. hahaha

enyheartsdiamond said...

i like nik :)

fRaMe+LenSeS said...

join la. join la. mana nak tau . :D ehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...