kawan baik cikparo! TEKAN...

Saturday, October 8, 2011

MEGA GIVEAWAY BY YANA , ARISA & HANANI




Nak join MEGA GA yang dianjurkan doleh Yana Nickhun, Arisa Dania dan Nurul hanani.

Cik paro telah di tag oleh Ain.

Tekan je banner kalau nak join~~



Jom kita tengok syarat-syaratnya:

syaratSYARAT :



  1. follow blog saya , hanani & arisa [ tak wajib , tapi lebih senang follow untuk mengetahui in4 ]
  2. follow / like page sponsor2 diatas ! [ kalau baek follow / like lah yea ^^ ]
  3. tag 3 orang kwn blog korang dan makesure dorang taw erk [ lebih ponn takpe ]
  4. buad entry bertajuk ' MEGA GIVEAWAY BY YANA , ARISA & HANANI ' 
  5. linkkan ke blog kami dan gam kan ke entry ini yahh [ jgn lekat kat entry dania & hanani taw ^^ ]
  6. letakkan banner di atas dan linkkan :)
  7. sertakan jugak list SPONSER ! [ wajib dibuat ] 


Ni sponsernya:


Ramaikan sponser mereka. Untungla siapa yang menang...

Cik paro nak tag: Genk corner, CP, Istana Biru

DONE!!




5 comments:

PeRmAtA bIrU said...

thanks yer tag... tengok keadaan nanti saya join k.. hehhhee..:)

Cik Purple Pinkypuff said...

thanks tag.. nti cp join k.. :D

budak penjara said...

ermm..klu de mase nk join jugak lah

Gen2Merah said...

semoga berjaya ya cik Paro...

tiefazatie said...

gewd luck!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...