kawan baik cikparo! TEKAN...

Friday, September 9, 2011

Misi berjaya!


Setelah satu hari berpenat lelah, akhirnya siap juga order felt dari kawan adik cik paro. Cik paro memang saje dera diri sendiri nak siapkan last minit.Tak syok la siap kan cepat-cepat..

Ni hasilnya


Ini adalah raket. Rasanya macam tak jadi. Sila gelak guling-guling. Separuh gila cik paro buat benda alah ni..


Ini basketball. Ala-ala je.Tak bulat pun. Sfera je. Jadi la kan. Ada bentuk jugak kan..



Yang ni senang je buat nya. Tapi sangat mencabar batin tau. Sebab ia besar~~


FINAL. Bila semua dah siap. Dan sesi peragaan bermula. Yang bentuk love dengan baju tu malas nak ambil gambar satu-satu. Sebab dah biasa sangat buat. 

Kalau ikutkan kuantitinya tak de lah banyak sangat. Alah lima je. Tu pun satu hari suntuk kau buat. Pemalas betul. Kalau dah mata asyik meliar tengok FB dan blog nak jadi ape?apakah??

MISI berjaya~~~

Nota kaki: Percaya atau tidak, hasil dari penjualan felt ni, cik paro nak bayar buat bayar PTPTN. Itupun setelah dikumpul selama berbulan-bulan.Sangat sadis~~

2 comments:

she winter said...

wah rajinnya ^^, cantik lahh !

Eddy Dce said...

kreatif nye cik paro...wah..ok la tu dpt byar ptptn...huhu... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...