kawan baik cikparo! TEKAN...

Friday, September 30, 2011

SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI


Tadi bogwalking tetiba jumpa satu segmen yang menarik. Si, cik paro nak join la! Cik paro jumpa dari blog AJURYN.

Tekan je banner tu untuk join ye..

hadiah ?
# TOPUP 3orang entry yang paling BEST & KREATIF
(kalau ramai yg join,aku up lagi bil. pemenang)
# aku FOLLOW blog siapa yg join, tak kesah menang ke kalah
# aku buat bloglist khas untuk segment nie.
# insyallah traffic korang pon boleh naik

SYARAT ?
2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.



......................................

1.NICKNAME 


cik paro

2.AGE


3. HOBBY (s)







4.I WANT TO BE?


5.I LOVE TO EAT?






6.I WISH I CAN ?




Menarik bukan? So, jom lah kita ramai-ramai menjoinkan diri ye!

8 comments:

Fahz said...

wow cam manarik segmen nie..:)

Shaherah said...

shera pun ngah cari kerja.. >.<"

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Mcm menarik je..
Mcm na j0in je..
Hehehe

azurin ramli said...

mak aii,comel doodle ^^


nnti update pasal perkembangan segment nie k.
btw,thanks join :D

♛ Dea ♛ said...

paro tu apa mksdnya??..:P

Sheeszshira Shiraz.... said...

tahniah, anda pemenang di contest Cik Zurin...

>datang semata2 mahu ucapkan tahniah. Jangan marah erk<

siti kektus said...

kite suka makan cendol juga. dah lama tak makan rasanya. =_=

Gadis mutiara said...

dr segmen yg sama=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...