kawan baik cikparo! TEKAN...

Tuesday, August 23, 2011

Alfatihah untuk anak kecil ini~~Dania Emelda Aqasha

Salam Ramadan..

Serius terharu

Sedih

Tersentuh

Hampir mengalir air mata apabila baca blog BELIAU

Blog yang berkisarkan seorang ibu tunggal yang membesarkan anak-anak mereka.Dan salah seorang dari mereka menghidap penyakit Leukaemia dan anak kecil itu sudah menghadap ILAHI. ALFATIHAH~~


Mari kita kongsi suka duka beliau sebelum dan semasa anak nya sakit.Pasti tersentuh!

12 comments:

syuzi syofia said...

mmg sedih anak meninggal.. kn? klu x kuat iman.. mau gile jadinye...tapi dalam mase yang same mak die patut bersyukur.. sbb anak die tros masuk syurga tanpa di hisab.. (^_^)

syuzi syofia said...

Al-Fatihah... (T_T)

ILA HonEyBuNNy said...

sedihhnya,,,,sayu ja..

al-fatihah.......kesian budak2 kan..

tiefazatie said...

al-fatihah...

Kancil 8349 said...

Al Fatihah....salam takziah untuk mak bapa budak tu eya...sedih dengar

bunbun said...

alahaii. sedih kot.. alfatihah :')



p/s: eh da ade header dah. sori bunbun lambat siapkan. hehe. baru dapat mouse baru je ni XD

cIk PikA said...

sedey nye ble pika bce entry die.. :'(

Bigdaddyz said...

allah lebih meyanyanginya...al-fatiha

Wanie said...

al-fatihah untuk arwah..:(

Zul Fattah said...

al-fatihah.. sob2

Shawn Razaleigh said...

lu dah start blogging balik ke?

gua dari blog fahimalin, dah tukar nama..awrr..

sekarang kerja nurse dekat mana

R LEeN said...

terima kasih kwn2....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...