kawan baik cikparo! TEKAN...

Tuesday, August 9, 2011

Kak Liza Hanum, hadiah dah dapat!

Salam Ramadan

Entry terima kasih..

pin pin pin pin..

lebih 20 kali rasanya abang posman hon kat depan rumah tadi sebab nak bagi hadiah dari GA yang telah dianjurkan oleh LIZA HANUM!
Terima kasih kakak~~

Padahal masa tu, cik paro saja-saja nak join dan belum aktif sepenuhnya berblog.
Buka-buka blog je, kak liza dah letak kat shoutmix yang cik paro dah menang GA dia.

Terharu okeh!
Tiba-tiba semangat nak join GA dan Contest bertambah!

Tak sabar nak tengok hadiah yang beliau bagi~~
Mari kita tengok siapa yang kena~~

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TARAAA.....


mula-mula pelik juga, apa benda lah ni?
belek-belek punya bilik kesahnya 

INI
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Ia adalah sebuah beg pelbagai guna.
Walaupun beliau dah buat entry ini, cik paro tetap teruja dengan suprise gift ini..

Nak tau apa yang tertulis pada kad lembu yang comel itu?
silakan..


TERIMA KASIH & SELAMAT BERPUASA JUGA!

p/s: tak sabar nak tunggu hadiah dari cik bunbun pulak~

12 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

la....

beg serba guna rupanya...ingatkan kotak pencil tadi...hehe

comel3...

Umie Artoqiemie said...

pelik tapi awesome la pulak ^_^
tahniah & selamat berbuka =)

Farah Diana said...

nak adiah jugak ;(

Lizahanum said...

salam....
time kasih wat n3 tuk akak...
alhamdulillah,da slmt sampai hadiah tu...hehehe

Lizahanum said...

salam...
time kasih wat n3 tuk hadiah tu....
alhamdulillah,da slmt sampai ke tangan empunya yg bertuah...hehehe

'Ainun Qalbi said...

follow u.. bestnya dapat adiah..:P

alif haris said...

wah wah dah dpt hadiah ..
cuting2 r haha :D

hamzah ian said...

wahh.. tahniah2.. hehe

Green Apple said...

tahniah... bestnya dpt adiah... :D

cayob said...

waa bestnya dapat hadiah.....

Hans said...

best la menang GA
aku xpenah menang GA
hahahaha

tiefazatie said...

comel ka..ifa punya warna kuning..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...