kawan baik cikparo! TEKAN...

Tuesday, August 16, 2011

"Segmen makan kuih raya bersama cik paro!"

Salam Ramadan

Tetiba nak buat segmen kat blog cik paro ni..
Ada sesiapa nak join tak?
Join la..sekadar hendak berkongsi cerita..

_________________________

Syarat-syaratnya

1: Buat entry yang bertajuk "Segmen makan kuih raya bersama cik paro!"

Dalam entry tu nyatakan:

~kuih raya apa yang menjadi kesukaan korang?
~Mengapa ia menjadi kesukaan korang?
dan
~Kuih yang wajib ada di ruang tamu rumah korang?

2: Tepekkan banner dibawah


3: Dah siap, linkan je kat bahagian comment ea..

Tarikh tutup:

16hb ogos bersamaan 16 Ramadan @ 12 tengahmalam..

Cik paro akan review cerita korang okeh!
Selamat bersegmen!


13 comments:

tiefazatie said...

rajin btol..ifa ngh mls nie..sori..huhu..ga pun xjoin nie

bunbun said...

uih cik paro pon buat segmen hehe.


p/s; nnti cik paro email la nak header tu macam mana, width bape, kaler ape, nak tulis ape taw :)

hamzah ian said...

sedapnya pose pose ni.. hehehe

Gen2Merah said...

cik Paro.. saya dah join ye.. eheh

http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/segmen-makan-kuih-raya-bersama-cik-paro.html

nur said...

Ala.. Banyak benor kuih yg diminati ni.. Camno?

Abe Goreng said...

Ada bagi kuih raye free ke kt cni? HAHAHA.:D

Cara Pantas Setel Masalah!!!

Tengku Puteri said...

terus lapar kuih raya...huhuhu..

far_east said...

follower no 100 dtg join segmen CIK PARO yea..


http://slumberzgurll.blogspot.com/2011/08/segmen-makan-kuih-raya-bersama-cik-paro.html

merahitujambu said...

kuih raya dh buat blum ni??=p

cayob said...

waaaa rajinya buat segmen...bagus2..ala next time saya ikut ye.....bz lah masa ini....hehe...semoga berjaya!

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-makan-kuih-raya-bersama-cik-paro.html

join..:)

AzatLazat said...

http://kederatmuda.blogspot.com/2011/08/segmen-makan-kuih-raya-bersama-cik-paro.html

ok dah join cik paro

Rozita said...

salam kenal dan sy nak join..

http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2011/08/segmen-makan-kuih-raya-bersama-cik-paro.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...