kawan baik cikparo! TEKAN...

Monday, August 15, 2011

Blog yang cik paro tak suka baca!

Salam Ramadan



BLOG BERAT

~Cuba korang timbang berat blog korang? Jangan bagi makan banyak sangat. Diet-dietlah. Ini menyebabkan sukar nak loading dan kesudahannya akan tekan X kat sudut atas kanan blog.~

ENTRY PANJANG BERJELA

~Mungkin cik paro ni pemalas agaknya. Lagilah kalau merepek tak tentu hala.Memang la cik paro malas nak baca.Rasanya macam baca buku sejarah. Serius akan scrool terus ke bawah dan pangkah.Jahatkan cik paro!~

TULISAN YANG SANGAT KECIL

~Cik paro seorang yang rabun okeh! so, font tu jangan terlampau kecik sampai susah nak baca..Kadang-kadang baca sekali imbas je sebab tak nampak~
TERLAMPAU BANYAK WARNA

~Yang ni paling cik paro tak gemar. Memang sakit mata lah jawabnya..Kalau nak pun buat entry biarlah tulisan tu jangan warna warni sangat.~

EJAAN AYAT SMS
~Biarlah skema. Janganlah terlampau short form. Kadang-kadang terfikir apa benda alah lah si penulis blog nak sampaikan~

p/s: Itu ajalah..Yang lain cik paro layan..Bukan apa, niat sekadar nak berkongsi.. Sharing is caring right?

8 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

semaila dah timbang blog ila cik paro..hehe...masa loading 0.02 seconds..huwawa..berat gak la tu kan...

nanti ila balik kemaskan blog ila..heheh

Tengku Puteri said...

saya kadang2 tercepat taip maka tertinggal huruf..sekali tengok dah jadi bahasa sms...heee... kadang2 entry panjang jugak sebab buat tutorial...

Afuan Shah said...

sama la..x suka yg berat2..bnyak widget..serabot..weee~~

Cik Purple Pinkypuff said...

kalau blog cp apa pandang cik paro? :)

farah hanim said...

ouu yeke cmtu cik paro
pasnie kene bg entry pendek yang mgkin
bg cik paro visit 24 jam
hehe :D

Cik Bell said...

same la...blOg bell camne? berat x? entry pnjg2 x? tulisan kecik2 x? haha

bunbun said...

blog bunbun camne cik paro? hehe

PeRmAtA bIrU said...

cik paro blog saya ok x??? kadang2 saya risau kalau ada yang x selesa view blog saya..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...