kawan baik cikparo! TEKAN...

Sunday, August 21, 2011

Header baru!

Salam Ramadan

SEE..




my blog dah ada header.Baru nampak cantikkan..
Tapi header ni boleh pakai time raya and bulan puasa jela..
Tapi takpe, cik paro tak kesa!
Terima kasih banyak-banyak pada cik wani!


MOOD: Sedih~~




Tiba-tiba cik paro tak de mood langsung nak ber blogwalking.
Niat hati, nak blogwalking, baca entry then comment.
Tapi, atas masalah yang menimpa semua tu macam berat je!

Tak tau nak diluahkan masalah ni kat siapa.
Bengkak je hati ni!
Nak menangis, tapi gagahkan air mata ni supaya tak keluar!
Berat mata memandang berat lagi bahu memikul..

Cik paro nak tenangkan diri dulu!
Assalamualaikum!

8 comments:

Puan Kutu said...

aik cik paro dah dpt header pun mau sedih2 lagi ker?hehe..tenang2 ya..

Wanie said...

huhu..patut diam je cik paro..jangan sedih lame2 ye..:)

Cik Bell said...

cik paro..xmo sedih2..nanti bell sedih jugak..huhuh..
amboi..header merah mak ngah :)

..cik gugu.. said...

tgk header tu senyum la.. kesian cik wani buat ;)

cIk PikA said...

cantik.. heehe.. sape lak nk wat pika nye.. hehe..

pika nak ajak bce entry ni.. penting.. http://somebodypeace.blogspot.com/2011/08/perempuan-bertudung-jangan-fikir-anda.html

ciEk NiENa said...

erk, nape ni cik paro? kan da ada header baru, awat nak sedey2 lagi.. hehe.. chill yea cik paro :)

ain fathihah said...

comel header

Sarah Mohd Saleh said...

header dah lawe dah.rye pon nak dekat dahh..xmo sdih2 ea..nt cite kat i kalau rse nk nagesh.i'll lend my shoulders for u to cry on.;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...