kawan baik cikparo! TEKAN...

Wednesday, August 17, 2011

Segmen makan kuih raya bersama cik paro dengan rasminya telah di tutup!


Salam Ramadan

Segmen makan kuih raya bersama cik paro dengan rasminya telah di tutup!



Terima kasih daun keladi bagi yang sudi join..
Walaupun tak ramai, yang penting semangat nak join tu tetap ada kan..
Cik paro tak kecik hati pun..
Lagipun ni blog picisan yang orang pun tak nak pandang..
Nada sedih campur sensitif.Nak nangis ni!Cepat pujuk oke!

Okay lah, jom kita review peserta yang join segmen ini..






Terima kasih sekali lagi.Bagi menghargai jasa korang semua, cik paro akan letak blog korang di bloglist cik paro ye! ILEBIU!




5 comments:

Panggil aku Han said...

urmm han tak menyempat nk join...tapi kuih2 yg diorg preview tu mmg sedap2 belaka..terliur bln2 puasa ni..huhu

far_east said...

far_east dtg tgk apa cik paro dah review.... =))

merahitujambu said...

wah..dh habis eh??sedapnyaa kuih

PeRmAtA bIrU said...

hhehe.. saya pon dah letakkan cik paro dalam bloglist saya..:)

Rozita said...

tq ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...