kawan baik cikparo! TEKAN...

Thursday, August 18, 2011

Mereka blogger prihatin!

Salam Ramadan 

~Entry terima kasih~

Sangat-sangat terharu dan berterima kasih kepada mereka berdua..


KENAPA?

Alkisahnya sila baca entry INI

Saya budak baru belajar,
Kalau salah tolong tunjukkan..



Konon-konon lepas dapat doodle free dari cik wanie, nak la buat header letak doodle tu.Tapi tak reti.Nak jugak kan..dan tak sangka ada juga yang prihatin dengan cik paro ni..dan mereka datang hulurkan bantuan..

Ini buktinya>>>
-
-
-
-
-
-
-

-
loading..
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
TARA....


Mula-mula cik bunbun request nak buatkan..Tapi, macam ajak-ajak ayam je. Cik paro tak kesah pun! jangan marah cik bunbun!

PASTU>>

Cik Wanie nak ajarkan pulak..

Tetapi, dengan tiba-tiba meraka ubah fikiran dan serius dengan ajakan mereka!

Tengok nih!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
loading...
-
-
-
-
-
-
-
-

-

TARA>>>

Cik bunbun siap suruh request lagi nak macam mana.. 

Kemudian>>



Lastly cik wanie pun nak buatkan jugak!

Serius terharu tau..
Terima kasih daun keladi!
ILEBIU!



p/s: Cik paro sedang nantikan header dari mereka. Kalau cik paro dah dapat header dari mereka, maybe cik paro akan tukar-tukar header. Maybe setiap bulan. Wah dah macam bermadu pulak!

11 comments:

PeRmAtA bIrU said...

untung lah cik paro... ada orang sudi nak tolong.. heheheh... bagus2..itulah erti berkawan..:)

bunbun said...

hahahh cik paro. adehdehh. ramai btul nak buatkan header kakakah


belum design lagi sebab tak tahu brape width blog cik paro ni. kalau terkecik nnti tak lawa pulak hkehkeh

Wanie said...

haha..la dah ad eyg nak buatkan ke..maacam kelakar lak kitorang berebut cik paro..kui2..header wanie baru antar..dapat tak?

far_east said...

tahniah cik paro...ader yg sudi buatkan...akak pun dah tukar header dan template baru...jom baca kat sini --> http://slumberzgurll.blogspot.com/2011/08/semuanya-baru-sempena-raya.html

syuzi syofia said...

untung2!! (^_^)

Puan Kutu said...

haha baguih2..murah rezeki,kite takde pun org nak buatkan..hehe..

cIk PikA said...

wahhh.. best nye.. huhuhuhu

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

actually i tak faham entry ni
hahahaha
ape2 saje terjah sini...
bwalking
to my blog - Acapsuur (>,<)

Zul Fattah said...

layan ..

jom join segmen blog saya..
http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/segmen-cerita-aku-dengan-bulan.html

Abe Goreng said...

Wah, dah mcm artis dah. berebut-rebut nak tlg.Hehe. Nak sign. :D

Koleksi Binatang Peliharaaab Harry Potter!

Lana~Bulu said...

bersabao dalam bulan posa ni banyak ganjaran pahala noo..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...