kawan baik cikparo! TEKAN...

Tuesday, August 9, 2011

"LAGU RAYA YANG PALING SAYA MINAT SAMPAI BILA BILA"

Salam Ramadan

Mari kita sama-sama berada di mood raya..
sama-sama hayati lagu raya..
bukan apa, sekadar berkongsi minat masing-masing!


cik paro sangat LIKE lagu ni:

CAHAYA AIDILFITRI

sedih..selepas pemergian BONDA tersayang..
Dengar lagu ni pasti terusik~~






Bila tiba hari raya
Semua insan bergembira
Tetapi bagi ku hanya kesedihan
Yang menyelubungi hidup

Ayah dan juga ibuku
Telah pergi selamanya
Terbiarlah aku ibarat
Musafir yang haus di padang pasir
Siapakah yang sudi menghulurkan simpati
Kepada nasibku ini
Agar dapatku rasa nikmati hari raya
Seperti insan yang lain
Ku meminta dan berdoa
Kepada yang Maha Esa
Tabahkan hatiku berilah pedoman
Cahaya di aidilfitri

BERMINAT? sila JOIN!



6 comments:

cIk PikA said...

waaahhhh.. dah rse da feel nk rye tu.. hahaha

Kancil 8349 said...

wah...ini pun salah satu lagu yang Kancil minat...rock tu

..cik gugu.. said...

gugu ske jugak lgu nih ;)

Gen2Merah said...

wow, mengimbau kembali kenangan lama kan...
Selamat mengerjakan ibadah puasa ye.. ehe

far_east said...

antara lagu wajib ada bila raya...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih kerana sudi join babak(segmen) Mak Dara ni ye.. oh ni antara lagu wajib keluar radio pada tiap2 tahun tatkala kita menyambut lebaran.. memang bestttt lagu ni kan.. Selamat berpuasa Cik Paro.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...