kawan baik cikparo! TEKAN...

Tuesday, August 2, 2011

Contest Blog Aku Kena Gigit by Coklateyes

Salam Ramadhan

Join contest by COKLATeyes

Tujuan : Merapatkan lagi ukhuwah sesama blogger serta menjana minda kreatif para blogger. Disamping tu, sebagai penghargaan kepada semua followers dan readers beliau.

Nak menang contest ni, perlulah buat entri yang kreatif dan enovatif. suka hati je tambah enovatif tu kan..So, kita kenalah mengkreatifkan diri kita yang tak kreatif semata-mata untuk memenangi hadiah INI dan ITU.

Gila kentang lah hadiahnya!Siapa yang tak nak tak payah nak join.Tapi, bagi mereka yang rasa nak hadiah dari blog beliau, silalah menjoinkan diri..kreatifkan lah diri anda bermula dari sekarang!

Wah, macam cik paro pulak jadi pengadil nya..

"CIK PARO, jangan pura-pura lupa pula nak lengkapkan slogan beliau okeh"


"Saya Suka Geget Blog Hanya Dari Mata kerana bila di geget akan terasa manisnya..Lebih-lebih lagi melihat COKLATeyes beliau.Sambil melayan entry beliau yang enak serta lazat.Lagipun blog beliau tidak berat kerana mengamalkan pemakanan yang seimbang.Dan pemilik blog yang ramah dengan senyuman yang menggoda.."

DONE!
Alamak, apasala cik paro punya slogan ala-ala blog tu boleh di makan jerk..Maklumlah bulan puasa ni.Nafsu untuk makan bertambah.So, slogan pun kena la ala-ala orang yang nak berbuka.Tak gitu?
alah, peduli apa...yang penting tak lebih dari 50 perkataan okeh!

Tag?
tak tau nak tag siapa la..
siapa nak join, silakanlah.Kira cik paro tag korang la nih!
boleh tak cik penganjur??
JOIN SINI CEPAT!


update:
tag: ifa, Syafiqah, cik bunbun




5 comments:

tiefazatie said...

ifa xjoin lg nie..xde idea..adeh..

all da best!

kisah cik paro said...

jom join..cikparo tag ifa okeh!

SYAFIQAHSALEH said...

mcm best je..tapi tak kreatif :D

bunbun said...

hahaha..


ehh cik paro, nak tanye, blog bunbun berat tak? hihihihi

Innanie | Ariffin said...

time kasih sebab join contest saya, jangan lupa check nama dan url awak kat latest entry saya. Insya-allah malam ni saya semak semua entry dan ALL THE BEST!!!

salam sayang dari
Innanie Ariffin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...