kawan baik cikparo! TEKAN...

Saturday, August 13, 2011

melimpah ruah lah rezeki kamu selepas ini cik paro...

Salam Ramadan

Memang tak patutlah kalau mengeluh, berputus asa..
Tapi, cik paro memang sedang hampir tahap nak ke putus asa..
Dah tak de harapan dah..
Macam orang yang sakit kat hospital sekarang ni mesti dah kena intubatekan..
Mengharapkan pada jangka hayat mesin je..
Macam tu lah harapan cik paro!


kenapa ni cik paro? cer cerita sikit!

Alkisah,
apabila cik paro tengok post FB junior-junior cik paro yang dah dapat kerja dan sudah pun bekerja..
Raya ni korang tak beraya la nampak nya..
Padan muka korang! jeles teramat sangat nih!
Tapi, akak doakan korang best-best la kerja eh..
Serius cemburu okeh!

"Kau tu tak berusha la cik paro oii!"

Bukan tak berusha,
Bukan tak mencuba..

"yang penting jangan putus asa.."




Diaorang ni tengok pointer ke?
Resume aku tak oke ke?

"maybe rezeki diaorang"

Patah harapan, 
Semangat pudar,
dah terduduk dah tak boleh nak bangun,
Sehinggalah dinasihati sepupu karib cik paro (ada ker? hentam jelah!)

" Farah, sabar ea. Mungkin takde rezeki buat masa ni. Lepas ni, Insyaallah rezeki farah melimpah ruah"

~dan harapan itu diharap boleh mengharapkan kejayaan yang terharap~


berbukit harapan cik paro!


"amin"

p/s:Korang semua doakan cik paro berjaya mendapat kerja secepat mungkin ye! Hutang PTPTN melambak tuh!


4 comments:

iMBobo said...

semoga cik paro dapat kerja cpt dan dpt gaji best2! hehe... aminn..

tiefazatie said...

xpe..sama la kte..chaiyok2!

Sarah Mohd Saleh said...

cik paro nih course po ambk dlu?moge dt cpt kje lahndaknyaaaa ;)

PeRmAtA bIrU said...

cik paro dah dapat kerja ke??? moga rezeki tu ada k.. n melimpah ruah.. aminn.~~ :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...