kawan baik cikparo! TEKAN...

Thursday, August 25, 2011

Contest 2: Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

Salam Ramadan

Ingatkan nak join satu je.Tapi disebabkan contest ni banyak kategori, cik paro nak join banyak-banyak.Ada gak peluang nak menang.Walaupun tipis.Alah biar la..

Mula-mula tempek je banner ni..

Jangan malu-malu.Tekan je banner ni..

Kali ni nak join dalam kategori ini >  Gambar Ketika Melancong

Melancong ke mana cik paro? Ke SARAWAK sempena cuti-cuti MALAYSIA.

"DATANG JAK KE SARAWAK!"

Wah siap promote lagi..First time tau naik kapal terbang.Sorang-sorang pulak tu.Mencabar tak mencabar la.Jom layan gambar-gambar di bawah..

17 JUN 2011

Ini muka fresh ok! Muka bangun tidur tanpa mandi.Terus sarapan pagi di cafe hotel.Sila abaikan ke laparan yang melanda itu..

Mentang-mentang belum mandi, ada hati nak mandi kolam..OK, ini anak saudara cik paro.Dia datang dengan parents dia.Mereka dari Sabah, cik paro dari Johor dan berjumpa di Sarawak.Tak gila kah?

Sila baca kayu kenyataan itu.Apakah? Masa ni kami adalah team PURPLE. Tak percaya? tengok kat bawah!

SEE..mereka pun PURPLE

Masa ni beli kek lapis SARAWAK.Benda wajib nak beli.Ramai sangat orang.Cuba tengok air muka cik paro dah berubah.Perut dah lapar masa tu, ditambahkan penat.

Lagi satu benda wajib yang perlu dibeli. Ececeh, cik paro suka benar nak promote ikan terubuk masin ni..Dah macam promoter pun ada kan..

Time makan tengahari + makan malam. Ni semua akibat tak jumpa kedai makan.Aisehmen..

18 JUN 2011

Sarapan pagi 

Beli cendol kat wet market. Cendol dia tak sama  di semenanjung.Sangat JAKUN!



membeli belah di wet market.Beli jangan tak beli! 

Sesi makan tengahari> Nasi udang Penyek di RAJA AYAM PENYEK

 kami berada di SEMENGGOH! tengok orang utan..

Kalau ikutkan ada banyak gambar, tapi cik paro letak ni jela.Karang korang nak termuntah pulak tengok..hehehehhe..Keesokkan hari cik paro balik ke tanah air.Wah, macam melancong luar negara pula.Seronok tau melancong ni.Lagi-lagi ada orang sponsor.Abang cik paro sponsor. 1 sen pun cik paro tak bayar. Katanya hadiah sebab lulus periksa jururawat masa MARC hari tu.Sungguh terharu..

Dah siap!
nak join tekan blog beliau!

8 comments:

Kancil 8349 said...

wah...seronoknya gi Sarawak...tergoda kancil dengan keindahan tempat kamu melancong...nanti kancil datang ke sana...hehehe

Hans said...

semoga berjaya
:-)

ILA HonEyBuNNy said...

fuhh..tengok nasi udang penyek tu terliur la....hehe

Lea IsNaw! said...

nasi udang penyet tu mcm best
udang banyak plus besar2 lak tu

Umie Artoqiemie said...

RAJA AYAM PENYET Terbaik.. RUMAH HIJAU kat Kuchg pun terbaek =D

PeRmAtA bIrU said...

seronoknya cik paro... g jalan2.. free plak tu..:)

Zul Fattah said...

woo.. banyaknye gambar.. wish u gud luck k.. haha.. happy family..

Gen2Merah said...

banyak nya gambar.. harap2 le cik Paro menang ye... ehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...