kawan baik cikparo! TEKAN...

Sunday, August 7, 2011

Saya Anggun Berbaju Kurung

Salam Ramadan

Nak join contest!!

Selepas buka ni tiba-tiba terasa nak join contest ni..

banner contest

Contest ini memerlukan cik paro memakai baju kurung dan anggun..apakah??
Bergambar berseorangan ataupun maksima 2 orang!

OKeH,
mahu godeh-godeh album sekejap











loading....









Gambar ini di ambil semasa cik paro berada di kelas revision MAC lalu bersama dengan cik alia my friend..
Bajet nak jadi lecturer kan..Tu yang dok posing sakan kat meja lecturer!
Walaupun gambar ini happening, tetapi ia tetap teserlah keanggunannya..kan kan kan..


Cik Alia: Inner MERAH
Cik paro : Syria MERAH

Jangan keliru okeh!


DONE!
siapa nak join KLIK sini

12 comments:

Adzriel @ Liza AB said...

wahh...gaya yg sgt ceria.. i like!

ILA HonEyBuNNy said...

good luck cik paro...;-)

kot2 ada rezeki di bulan ramadhan neh...;-)

Wanie said...

wee..comelnye banner contest tu..sweet je..

gudluck eh :)

Umie Artoqiemie said...

wewitt
cun sey

Ezzad Edzral said...

goodluck cik paro ... :))

Hans said...

semoga berjaya
:-)

Bui Junaidi said...

gud luck
insyallah ada rezeki nnt..*_*

miZz_nizZ said...

gud luck=) de rezeki ntt tu..hehe.

aneff.marhfiz said...

Salam ^^,
Terima Kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

jangan lupa untuk singgah selalu kat blog AM ya !

have a nice day and good luck !

Hizami Rahim said...

good luck ye! hehe.

Budak Lelaki Sebelah Pintu

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

Zul Fattah said...

Salam..
gud luck k..
saya pun join jugak..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...