kawan baik cikparo! TEKAN...

Saturday, August 6, 2011

SEBULAN yang lalu..seminggu lepas!

Salam Ramadan..

1 OGOS 2011 genap sebulan cik berblogging secara aktif balik..
Alhamdullilah ramai yang dah follow blog yang baru nak berkembang ni..
Pencapaian yang memuaskan dari 3 orang, sekarang menjadi ke 49 orang dalam masa SEBULAN..

Masih meniarap lagi~~

Kali ini cik paro tampil kan blog ni secara simple dan entry yang tidak meleret-leret
Sebab, cik paro pun tak suka baca entry yang begitu..
Terima kasih kepada yang sudi sokong cik paro kembali!

 untuk makluman, blog lama cik paro telah dibuang dan terbuang..Terasa menyesal sangat..Kali ni try sesuatu yang baru! Harap korang suka entry yang cik paro paparkan..

update:

Sebenarnya start entry ni baru follower cik paro naik..
see, 30 JULAI 2011 : 3 orang sahaja
Now: 6 OGOS 2011 : 50 orang

Dalam masa seminggu sebenarnya..
Thanks pada semua!


12 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

cik paro..

sekarang dah 50 kan...hehe..

bestkan berblog neh..dapat ramai kawan..ehhe

CIK PARO! said...

haah dah 50 dah..

sebab tu aktif berblog lagi..

cayob said...

kena aktif....ikut segmen..baru le dikenali ramai...hehehe....

apa kata awak ikut segmen ben Ashari...sya pun bermula di sana....hehe...

Umie Artoqiemie said...

umie nak follow kasi meriah. hehehehe.

cx's said...

TAHNIAH! ;)

iMBobo said...

tahniah cik paro! bakal dapat lebih ni nnt! hehe insyaAllah..

Sekamar Rindu said...

salam...

selamat maju jaya..buat awak..

Yumida said...

hoho...usaha membuahkan hasil...happy berblogging cik paro...

ahmad endo said...

tak lama lagi makin banyak tu...hehehe

J.M.R said...

pasni pasti terus meningkat follower tu..:-)

good luck!

asamasin said...

tuh pon sebab sy yg join cik paro.. :D
hihih

she winter said...

^^, cayokk. hee.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...