kawan baik cikparo! TEKAN...

Sunday, August 14, 2011

Dapat doodle free..


Salam Ramadan..

Cik paro dah dapat doodle free hasil join segmen INI

Terima kasih banyak-banyak wanie, sebab buat doodle tu yang macam cik paro nak..
Serius comel..


Merah mak ngah gitu...

jangan jeles~~

p/s: ingatkan nak letak doodle tu kat header, tapi tak reti so letak jela kat profile pic tu..

Publish Post

6 comments:

bunbun said...

anyaaaa sedihnye. nak org tolong buatkan header ke :3

tiefazatie said...

comel gle!

Wanie said...

same2 kasih cik paro..:)

nak letak kat header ke? nanti wanie ajar ye cane..

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...

comeii kan wanie lukis..

ila xdapat lagik..ngeh3..

Puan Kutu said...

woo join segmen wanie gak ekk,dh nak dekat raya baru nak letak header doodle raya wanie tu.hehe..

PeRmAtA bIrU said...

wah cunnyaaaa... macam cik paro..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...