kawan baik cikparo! TEKAN...

Sunday, August 14, 2011

SEGMEN : APA AKU BUAT BILA BOSAN ?

Salam Ramadan

Nak join segmen dari sis cumill ni >>>>>> ATHIRA HUSNA




Nak tau apa yang cik paro buat bila bosan??
Sila TERJAH>>

_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_

1: Bukak blog

header blog cik paro!

2: main dengan budak bucuk AISHAH

my sister


3: tengok rancangan masak memasak kat TV

rancangan yang paling best time bulan ramadan~~

4: Main kucing kat belakang rumah bersama AISHAH

kucing itu suda besar okeh!

5: Jahit Felt craft

saya yang buat tau!

6: Main game kat FB

salah satu daripadanya!

7: Baca surat khabar

lebih kurang la cam ni..

8: Call my tunang tersayang..

my truly HP.Tapi dah calar balar..

9: Ngaji

Biasa dilakukan selepas solat fardu..

10: Tidur

Tak boleh nak dikawal lagi..

Biasanya cik paro buat ni semua kebanyakan bila dah tahap bosan gila tak tau nak buat apa.Lagi-lagi time tak kerja dan bulan puasa ni..Ni kira rutin harian cik paro sepanjang bulan yang mulia ni..

Nak join?sila TERJAH!


9 comments:

bunbun said...

no 4 ngan 5 tu sama weweeee!

Am said...

no 10 paling best :D

Umie Artoqiemie said...

KETUK2 RAMADHAN... lepas tu terliur-liur ahahaha.

tiefazatie said...

wah..bykbtol...hihi

emy zulaiha said...

wah banyaknye aktiviti =)

Fathiah Hamim said...

wahhh buat felt! cantek pulak tuhh

jom tengok fa punya pulak =)

ILA HonEyBuNNy said...

banyak juga sama dengan ila...hehe

cuma yg kedua tu xla..sebab rumah ila xde budak kecik...

main dgn kucing best...sembang2 dgn dia..ehhehe

iMBobo said...

haha samalah, kalau dah bosan sgt mmg tido je lah jawabnye :)

PeRmAtA bIrU said...

cik paro yang felt craft tu cantik.. kalau nak boleh order ke???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...