kawan baik cikparo! TEKAN...

Sunday, August 21, 2011

MILOICEKAW 1119 hak milik CIK PARO!

Salam Ramadan

Sentap!!
Alkisah terjadi apabila~~

Tangan gatal nak menggoogle perkataan 'cik paro'. Saja nak tengok popular ke tak kan. Tiba-tiba keluar lah blog ni >>> MILOICEKAW 1119

Apa kaitan nya dengan cik paro?

Bagi sesiapa yang tak tahu, sebelum ni cik paro mempunyai blog lain. dan cik paro dah kuburkan. Segala entry sudah terkubur dan tak boleh nak gali balik dah.

DAN

MILOICEKAW 1119 adalah URL blog cik paro!


TAK PERCAYA??

Buktinya>>

komen dari blog cik bunbun.Izin copy

ni header blog cik paro yang dulu..kawan cik paro yang buatkan~~



Masalahnya sekarang, bagi sesiapa yang pernah jadi follower cik paro, pasti mereka pelik bila cik paro post yang bukan-bukan kat blog tu. Cik paro dah try tengok!

Minta tolong pada semua follower blog lama cik paro supaya tidak terkeliru. Sebab ada orang yang cuba rampas URL blog cik paro.Blog tu pun baru aktif sekitar Julai 2011.

cuba korang tekan kat blog NI dan tekan pada nama cikparo. Tengok keluar apa~~
Memang dulu cik paro ada buat contest. Tak sangka sangat orang tu nak kenakan cik paro!


ni banner contest cik paro.Pinjam muka my BFF. Ada sesiapa pernah join ke?


cuba tengok yang ni pulak~~


Yang ni cik paro ambil dari bloglist kawan cik paro.Masalahnya blog tu dah lama tak da. Kenapa tiba-tiba ada entry lain? Cik paro tak nak semua orang salah faham! Tanggung malu pun ada oke!

NI 



Berapa banyak blog dia! Cuba check, mana tau ada URL dari blog korang ke?

Maksud MILOICEKAW 1119

miloicekaw : cik paro sangat sukakan milo ais yang kaw
1119 : Gabungan tarikh lahir cikparo iaitu 11 haribulan dan encik tunang pada 19 haribulan..

okay, sekarang minta tolong sangat-sangat yang pernah jadi follower blog http://miloicekaw1119.blogspot.com silalah abaikan atau unfollow. Sebab tu bukan blog cik paro!
Blog cik paro sekarang adalah http://kisahcikparo.blogspot.com Harap Maklum!


P/S: Dugaan bulan puasa bertambah-tambah~~

15 comments:

Wanie said...

laaa..maksudnye ade org gune blog cik paro yg lame tu??xleh delete?die dah tukar pasword?huhu

Adzriel @ Liza AB said...

siapa yg mendajalkan tu... dia dpt password ke?

farah hanim said...

cik paro kne hack ye??
asl xreport ke ape
so bole close down blog tu
hehe

Lea IsNaw! said...

huhu
ade jugak kes ciplak url org ye
ish3

merahitujambu said...

bahayakan...cmne leh org lain stalker??

salam syawal.nk doodle free jom laa

yayath said...

alamak...menakotkannya...huuuhu.
cik paro nak kad raya?inbox address kat fb yat ye:)hehe

ILA HonEyBuNNy said...

alamak cik paro...ila dah komen lom eh...tadi tenat buat hal..

sapa la yang cilok2 url cik paro kan...bahaya la skrg neh..aiya..

Puan Kutu said...

eh peliknya...macam tak boleh buat blog baru,nie curik2 blog org plak ekk..sabo yer cik paro..

cik aiLebiu said...

lah patotlah bila tgk update dkt dashboard mcm pelik2 je...dah unfollow dah pun wuuu....makin menjadi2 pula kes curi url blog ni...

Cik Bell said...

ish.xbaik betOl la org tu..grr.aumm.aummm

Nida said...

akak ingat lagi gambar tu.. tapi jahatnya org yg copy hak milik tu..

Akak punya FB pun ada ornag klon... sebijik nama akak dalam FB (Nida Muhammadon)

far_east said...

teruknyer sapa yg curik url cik paro tue..kalau dah nak sangat tak payahlaaa buat entri yg memalukan tuan asal...faiz penah kena macam cik paro..http://slumberzgurll.blogspot.com/2010/12/itu-bukan-dari-saya.html

tiefazatie said...

isk..jht jg..uhuhu

bunbun said...

amaigaaaaadd! sampai gitu yeh. aduh2. kesian cik paro ni. haish haishhh.



p/s: tetiba tringt zaman blogging dulu kale. haha. bunbun pon join kontest tu gak dulu XD

Dila Jamalia said...

orang femes memang ah selalu ade orang nak jatuhkan. ala lek ah, keep blogging kakak! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...